O fea e te maua ai le ofu Panda Le 31st Summer Universiade I Chengdu Saina

Aganuu
rongbao

Folasaga o Chengdu Universiade mascot Rong Bao

 

I le Universiade o loma i Chengdu i le 2023, o se mascot fou o le a faʻafiafiaina tagata taʻalo ma tagata matamata tutusa.O lona igoa o le "Rong Bao", o se panda lapo'a aulelei, o lona ata e alofagia ma iloa e tagata lautele.

O le panda aulelei o le kata igoa o le "Land of abundance", ma le mascot "Rong Bao" o le Chengdu Universiade e faʻavae i luga o le panda.

 

E pei o le faʻailoga, o le Universiade mascot, lea na tosina mai ai le mafaufau o le lalolagi lata ane, atonu e le o toe mamao ae lauiloa o le "Chengdu style".

O le Universiade mascot "Rongbao" o loʻo faʻataʻitaʻiina i le panda tinoese moni "Zhima" i le Panda base.O le panda lapoa o le faʻailoga sili ona lauiloa i fafo ma le "brand totem" i Chengdu, ma o se taʻutaʻua pisinisi pisinisi a le tagata lava ia i le atunuu o le tamaoaiga.

O le "Rong Bao" e maua mai i le 'oa fa'aleaganu'u fa'aleaganu'u a Sichuan Opera, o se ata fou lea o measina fa'ale-aganu'u a Saina Sichuan Opera ma uiga fa'alotoifale o le Universiade.

 

E fa'afefea ona maua le teuga Panda po'o le pepe meataalo?Fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou!e mafai ona matou avatu ia te oe mea sa'o.

 


Taimi meli: Iul-28-2023